Една група от Пловдивски, офроуд фенове…
прерастнала в КЛУБ ОФРОУД ПЛОВДИВ

Благодарениe на националният офроуд форум, след дълго писане и четене на теми в него, се заражда идеята за обща разходка. И по-конкретно, в почивните дни на коледните празници на 2008 година, предизвикани от един чаровен гост, бе проведена първата, малко по-масова или групова разходка на Пловдивските любители на офроуда.

Да, на всички много им харесва и събитието започва да се повтаря и повтаря…
След всяка разходка, групата се увеличава. Идва ред и на групово посещение на Националният Офроуд Събор … последват няколко по-малки офроуд прояви.

Отбелязахме и първият си рожден ден на… „Пловдивската Група“!

Роди се идеята да организираме състезания … и положихме основите на „Пловдив и Приятели“… първо, второ, трето… вече над десет издания.

Започнахме да правим традиционни състезания за различните фенове на офроуда.

Традиционно празнуваме с пищни купони и весели разходки, отбелязвайки рождените дни на „Пловдивската Група“…

За предишните събития има изписано доста, но все още има следа от миналогодишното събитие, което се проведе на 13-15 декември 2019. Подробности по темата ще откриете тук.

А с последният, дванадесети рожден ден отчетохме и третата годинка от създаването и на КЛУБ ОФРОУД ПЛОВДИВ… събитието, събражно текущите мерки за безопасност се проведе само на открито с весела офроуд разходка и лека форма на офроуд надпревари.

Надяваме се скоро да можем да споделим галерия от снимки и кратък фил от събитието. А до тогава може да видите трейлъра, тук …